home

Suriname

Reisdocumenten

U heeft een paspoort nodig dat langer dan  6 maanden geldig is bij aankomst in Suriname. Een visum is verplicht en kunt u aanvragen bij het Consulaat van Suriname in Amsterdam, indien u het niet via Georgia Tours wilt verzorgen. Voor meer visuminformatie en/of hulp bij aanvraag kunt u terecht bij Visumdienst.

Ambassades en/of consulaten

Nederlandse ambassade in Suriname
Van Roseveltkade 5 - Paramaribo  F (+597) 477 792 M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Surinaamse ambassade in Nederland
De Cuserstraat 11 - 1081 CK Amsterdam T 020-6426137 / 020-6426717 . 020-6465311 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vaccinatie / Inenting voor bezoek aan Suriname

Voor een bezoek aan Suriname is het aan te raden een of meerdere vaccinaties te nemen. Bezoek de site van Traveldoctor voor meer informatie.

Tijdsverschil

In Suriname is het 4 uur vroeger dan in Nederland. Suriname kent geen zomer- en wintertijd dus is het tijdens onze zomertijd in Suriname 5 uur vroeger.

Hulpdiensten

Mocht u in het geval van nood de hulp nodig hebben van politie, brandweer en/of ambulance dan kunt u gebruik maken van onderstaande alarmnummers:
Politie, brandweer en ambulance: 115

Kraanwater

Het water uit de kraan is veilig te drinken.